RRR

Redueix, recicla, reusa

La regla de les tres erres

La regla de las tres erres, és un concepte bàsic que intenta conscienciar que una millor gestió del consum repercuteix directament en la cura del nostre planeta

Reduir:

Ser conscients amb el tipus d'envàs que es necessita per a cada producte. Sense sobre envasar o bé donant-li gramatge de més o malgastant embolcall innecessàriament.

Reutilitzar:

Sempre que sigui possible, donar-li una segona oportunitat. Encara que, si que és cert, que per començar caldria modificar algunes lleis al respecte, com per exemple, prohibeixen la reutilització d'envasos.

Reciclar:

I potser la més important.

Si fóssim capaços de reciclar el 100% del plàstic que es consumeix mundialment, no hi hauria plàstic en els mars. Dit d'una altra manera, des del nostre punt de vista, el problema no és el plàstic, si no la mala gestió que hem fet fins ara. Som de l'opinió que si no se li hagués tret valor al plàstic un cop consumit, no es tiraria amb tanta indiferència.

El plàstic és un material lleuger, econòmic, resistent i 100% reciclable. I fins no estar tan qüestionat, un dels millors invents de la humanitat.