L'empresa

CERTIFICATS - SERVEIS - POLÍTICA D'EMPRESA

Virone neix de la il·lusió per mantenir l'experiència adquirida durant més de 40 anys pel Sr. Francisco González. El 2006 es funda Virone Catalunya S.L. essent la segona generació la que es posa al capdavant de la mateixa, sempre avalada pels coneixements de Sr. Gonzalez.

A través d'aquests anys, gràcies a l'experiència en el sector i a la bona feina, el nostre creixement ha estat cada any més gran, però sense perdre les claus del nostre negoci.

La qualitat, competitivitat, el servei i un tracte proper als nostres clients ens caracteritzen. Aquestes pautes fan que, les empreses amb les que treballem, estiguin satisfetes que formem part de la seva xarxa de proveïdors.

A principis de l'any 2015 i atenent als canvis i necessitats dels nostres clients, incorporem una nova línia de bufat per a la fabricació d'envasos en PET. La qual cosa ens permet arribar a un ampli mercat de què fins ara no érem presents.

Conscients de la importància de donar uns alts estàndards de qualitat. Al 2019 vam implantar la norma ISO 9001: 2015 evidenciant així el nostre compromís a seguir millorant dia a dia.